sharpblade Postat Septembrie 16, 2011 Share Postat Septembrie 16, 2011 Maine vreau sa merg pe Grohotis, intre Valea Doftanei si Cheia. Careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandruflorin Postat Septembrie 17, 2011 Share Postat Septembrie 17, 2011 Daca amani calatoria pentru Duminica viu si eu,sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpblade Postat Septembrie 18, 2011 Autor Share Postat Septembrie 18, 2011 Daca amani calatoria pentru Duminica viu si eu,sigur. N-am mai ajuns pe Grohotis, doar pe Valea Doftanei. A fost interesant, merita. E drum forestier, pe alocuri suficient de distrus cat sa te distrezi putin. Sunt mai multe ramificatii dar, cum zicea un tractorist cu care m-am intalnit, "tii drumul de inalta" (tensiune). Data viitoare pe Grohotis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate