VETERANU_AXE Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 schimb izh planeta 5 ,an 94 ,acte ok ,stare buna,cu maxi sau scuter (fara chinezarii)poze .detalii pe mess id.vete_axe sau telf 0745929653 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 salut...cam greu ce vrei tu dar nu este exclus. daca te aranjeaza am eu motor de suzuki burgman 250 la 100 euro cu ceva probleme la chiulasa, si mai am ceva piese care mi-a ramas din dezmembrarea scuterului....toate piesele la pachet reducere considerabila.oricum daca te intereseaza vorbim.....stiu pe cineva care are un cadru cu acte, si uite asa te faci cu un maxiscuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VETERANU_AXE Postat Septembrie 18, 2011 Autor Share Postat Septembrie 18, 2011 e si asta o optiune de luat in seama ,ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 salut...cam greu ce vrei tu dar nu este exclus. daca te aranjeaza am eu motor de suzuki burgman 250 la 100 euro cu ceva probleme la chiulasa, si mai am ceva piese care mi-a ramas din dezmembrarea scuterului....toate piesele la pachet reducere considerabila.oricum daca te intereseaza vorbim.....stiu pe cineva care are un cadru cu acte, si uite asa te faci cu un maxiscuter. Cu un cadru si un motor nu faci MAXISCUTER ) Mai trebuie o gramada sa il construiesti si nu il poti imatricula, chiar daca ai acte, doar cu nr galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Septembrie 18, 2011 Share Postat Septembrie 18, 2011 mai degraba merge schimb cu un moped. ce naiba,cine da un maxiscuter ok pe un ij din 94?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Cu un cadru si un motor nu faci MAXISCUTER ) Mai trebuie o gramada sa il construiesti si nu il poti imatricula, chiar daca ai acte, doar cu nr galben nepotu ce ai ma ce ai patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VETERANU_AXE Postat Octombrie 8, 2011 Autor Share Postat Octombrie 8, 2011 ia pun si tu o poza cu iju,sa vede si okiu nostru yo.te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate