Lutzifer Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 (editat) Mai multe poze pe BLOG - Lutzifer.TransALP.ro Ieri, Duminica 25.Sept.2011 am fost pana pe Valea Cladovei. Am pus ora de intalnire 14:00 la BILLA din Micalaca. Ne-am strans cam greu, nu prea a sosit lumea la ora aia, dar pana la urma ne-am descurcat si la 14:30 am plecat. Am facut o mica oprire in Petromu de la iesire pentru cei care trebuia sa isi alimenteze. Afar o vreme foarte frumoasa, temperatura numai buna de mers cu motorul, trafic acceptabil. Ajunsi la Cladova ne-am pus repede pe strans lemne ca ne era foame la marea majoritate. S-a stat putin la rand la fript carnea ca am avut doar gratarul meu si am fost destul de multi. Ne-am strans 11 motoare si o masina, 14 persoane cand s-a facut gratarul si 16 persoane in total. Alex (Paul) a plecat ceva mai repede a avut treaba. Participanti au fost: Atti cu Moni, CuCun cu Oana, Ovi (Picaso_ss), Ionu (Nahoo), Dudă (Stanu), Răzvan cu GSX-u, Calin cu Yamaha, Atti cu Pegaso, Peti (Micutu), Alex (Paul/Rață)cu prietena, cu masina Fany cu Sandi si evident inegalabilul de EU Am stat pana pe la 18:30, cand am inceput sa o luam spre casa pe un apus foarte frumos. A fost o iesire simpla, scurta, ieftina dar foarte reusita datorita oameniilor cu care am fost. Editat Septembrie 26, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate