sika Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Salut Si eu cu prima mea dragoste Honda CBR 600 F4i an 2002 34000 km impecabila.Cumparata de la Motofly (recomand).Super moto, pana acum 400 km in 1 saptamana de la achizitie si sunt foarte multumit. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Salut Si eu cu prima mea dragoste Honda CBR 600 F4i an 2002 34000 km impecabila.Cumparata de la Motofly (recomand).Super moto, pana acum 400 km in 1 saptamana de la achizitie si sunt foarte multumit. Asfalt uscat tuturor! S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 Felicitari, Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate