edysson Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Am aceasta cutie de vanzare.Nu a fost desfacuta si nici lovita cu ciocanul.pret 350 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 fain exemplar. altceva mai ai de BK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2011 fain exemplar. altceva mai ai de BK? Nu mai am din pacate altceva,am avut toata motocicleta si am dat-o.Asta e singura piesa care mi-a mai ramas ,era pt un proiect la care am renuntat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 am un client pt cutie.daca mai este valabil si esti de acord sa o vinzi.ca deja ma innerveza telefoanele aiurea.ma costa si pe mine am un client pt cutie.daca mai este valabil si esti de acord sa o vinzi.ca deja ma innerveza telefoanele aiurea.ma costa si pe mine suna pe nr de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate