DAC MOTORS Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Ca urmare a evenimentelor de la Valea Plopului -- http://www.jurnalul.ro/observator/incendiu-la-asezamantul-de-la-valea-plopului-599091.htm -- continuam campania SUFLET PENTRU SUFLET pe care am organizat-o anul acesta pentru copiii din Glodeanu, jud. Buzau, sperand ca, alaturi de comunitatea moto, sa le facem iarna mai usoara copiilor de la Valea Plopului, jud. Prahova. Orice ajutor este binevenit ( alimente, mobilier, haine etc. ), donatiile urmand a fi stranse in OPEN PUB, str. Tunari nr. 65, Sector 2, Bucuresti. Vom reveni cu mai multe detalii cat de curand posibil. Cu respect, DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 pe 24/12/2001 h 20.00 toti cei care au facut donati sau doresc sa doneze sunt invitati la un vin fiert,tuica,bere..locatia deja binecunoscuta OPEN PUB..speram ca apelul nostru sa aiba succes nu o facem pentru noi ci pt aproapele nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 deja avem semne de mobilizare..SILVER PISTONS se alatura efortului..deasemenea scoala MOTO LOUIS ...haideti oameni buni stiu ca tuturora ne este greu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) pe 24/12/2001 h 20.00 .. donati sau doresc sa doneze ..locatia deja binecunoscuta OPEN PUB.. am sa particip si eu cu putin. ne vedem in ziua si ora fixata. te rog, mai pune adresa totusi, pentru cei ce n-o cunosc. si un nr de tel, in caz ca intervine ceva de nu pot veni si e mai lesne sa inmanez (inmanam) donatiile intr-alt moment. respect, domnilor! Editat Decembrie 16, 2011 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Orice ajutor este binevenit ( alimente, mobilier, haine etc. ), donatiile urmand a fi stranse in OPEN PUB, str. Tunari nr. 65, Sector 2, Bucuresti. intersesctia cu STEFAN CEL MARE campaniei noastre se alatura si MATRA SISTEM.numai miine nu-i poimiine cind ne vedem la o bere si-o palinca multumim comunitati moto ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate