geza.benedekfi Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Ediția a 3-a a concursului ENDURO DE 12 ORE se va organiza la Băile Harghita în data de 23 iunie 2012. Vă asteptăm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) Ediția a 3-a a concursului ENDURO DE 12 ORE se va organiza la Băile Harghita în data de 23 iunie 2012. Vă asteptăm... va multumim pt acest mare efort, scimbarea datei de competitie "Respect" ! cu stima Fred Editat Ianuarie 18, 2012 de Alfredo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Sighisoara prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Aprilie 5, 2012 Autor Share Postat Aprilie 5, 2012 Vă așteptăm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 (editat) Traseele sunt finalizate. RACE ( clasa A ) : 23,0 KM OPEN ( clasa B ) : 23,1 KM Gradul de dificultate a scazut putin fata de anul trecut, dar durata de 12 ore ramane Revin cu date despre timpii pe tur si consum de combustibil... Va asteptam !!! Editat Mai 24, 2012 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Testarile-de consum,traseu,etc.-cand le facem? Editat Iunie 5, 2012 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 17, 2012 Autor Share Postat Iunie 17, 2012 (editat) Testarile-de consum,traseu,etc.-cand le facem? Saptamana viitoare, cand ne intoarcem de la ERZBERG !!! La cele mai multe curse, timpul petrecut pe motor este de 4 - 8 ore (cumulat in 2-3 zile) pentru care va deplasati chiar si 10 ore cu masina... Va oferim posibilitatea sa mergeti 12 ore pe motor, atat primii de la profi cat si cei care se dau doar de placere... Va asteptam sambata, 23 iunie la Baile Harghita !!! Editat Iunie 17, 2012 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Maine se fac testarile pt timpii de tur,consum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 20, 2012 Autor Share Postat Iunie 20, 2012 Testele s-au terminat... Iata rezultatele: Lungime traseu: 22.0 km ( clasa RACE / A ), 22.1 km ( clasa OPEN / B ) Consum carburant: 250 4T - 1.8 l 450 4T - 2.2 l 300 2T - 2.5 l Timp parcurs pe tura: 50 - 60 minute Noi suntem pregatiti !!! Voi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Va asteptam sambata, 23 iunie la Baile Harghita !!! In 24 de ore deja poti fi la CP1.Te astept acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 Conform programului (pre)stabilit, la ora 15,00 s-a deschis inscrierea... In sediul Hargita Enduro s-a deschis biroul de inscrieri Avem harta traseului cu informatii utile Conform programului (pre)stabilit, la ora 15,00 s-a deschis inscrierea... In sediul Hargita Enduro s-a deschis biroul de inscrieri Avem harta traseului cu informatii utile ...si iata si cupele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 Poate oamenii sunt curiosi,sa vada rezultatele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 25, 2012 Autor Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Rezultate HARGITA 12 hour ENDURO RACE ( A ) : race_he2012.pdf OPEN ( B ) : open_he2012.pdf Felicitari tuturor concurentilor... Rezultate HARGITA 12 hour ENDURO RACE ( A ) : race_he2012.pdf OPEN ( B ) : open_he2012.pdf Timpii pe tur : laps_he2012.pdf Felicitari tuturor concurentilor... Editat Iunie 24, 2012 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Multumim pentru traseul complex, de la hard la poteca -viteza, de la munca asidua pe urcari cu bolovani si radacini si pe coborari cu pietre imense rostogolitoare, la dat blana pe poteci de enduro clasic. Organizare super,atmosfera relaxata , cum n-am mai vazut de la prietenestile de altadata, cu restaurantul si terasa noastra, in care sa te intalnesti cu prieteni vechi sau mai noi, cu pensiuni faine unde sa te poti odihni la racoare , cu izvoare si piscine cu apa minerala , cu mofeta (in care ne-am refacut a doua zi, ca de mult nu m-au mai durut sticksurile asa la o cursa ). Vreme perfecta , cu de toate, de la cald la ploaie torentiala, traseul a rezistat, fiind cu piatra si sol vulcanic. Oricum, am plecat tarziu (pentru mine ora 8,30 pare totusi normala sa incepi o zi de cursa) pe traseu , dupa ce majoritatea facuse o tura deja. Din pacate dupa ruperea de nori, la urcarea cu public din final, care era pe piatra uda, nu am gasit ritmul perfect, am posetat-o si am rupt pedala schimbatorului, asa ca n-am putut decat sa fac urcarea si sa ma retrag la garaj, ca alta pedala n-am gasit. Oricum imi facusem norma pt o dimineata de enduro...dar dupa o pauza as mai fi bagat o tura-doua.. Abia astept cursa de la anul, pana atunci sper sa taiati copacul ala cazut de pe urcare cu care au facut cunostiinta multi rideri, toti aveau senzatia ca i-a lovit priculiciul padurii cu barosul in cap, pt ca nu il vedeai, fiind mascat de vegetatia abundenta,simteai poc in casca si te trezeai deodata trantit pe spate si motorul al cativa metri in fata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Felicitari Organizatorilor si participantilor. Foarte frumoasa cursa. Asta mi-a placut si mie, ca a fost cu de toate ploaie, soare, noroi, piatra. Dar cel mai mult mi-a placut ca traseul s-a schimbat apropape de la o tura la alta. Dimineata a fost foarte placut iti dadea impresia ca o fie o zi usoara si dupa cateva ture nu mai stiai unde iesti. Bravo Geza ne vedem si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 superb, desi m-am oprit la pranz dupa 5 ture am fost cam descentrat asa ...)) foarte echilibrat traseul si bine gandit pentru genul asta de cursa. superorganizare, BRAVOS BAJETI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 Este prima orara cand lipsesc de la cursa lui Geza si ma bucur sa aud ca a pastrat acelasi nivel de organizare ca si in ceilalti ani. Din pacate volumul enorm de munca pentru EMD 6 ne ocupa tot timpul liber si ne cerem scuze ca nu am fost la start.Bafta in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 da, foarte frumoasa cursa. organizare impecabila, prezent si la anul! asteptam dvd-ul si pozele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 am gasit in zona concursului o catarama de cizme, negru cu gri, cu sigla fox. daca cel ce a pierdut-o mai are nevoie de ea, poate sa imi lase adresa pe pm sa i-o trimit. in rest, cursa mi-a placut din toate punctele de vedere. daca era si in noaptea de dupa cursa paznic la parcul moto toata noaptea, era chiar de 10+. ne vedem si la anu. multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 eu am pierdut o catarama, dar este de la genunchiera, neagra, si este de la thor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 cred ca livanu are fox, tre sa verific cizmele si daca lipseste dau un semnal ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 3, 2012 Autor Share Postat Iulie 3, 2012 Cateva poze : aici ...mai multe pe DVD-ul evenimentului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate