_mihai Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 In jur de ora 4 am trecut pe langa un choper cu numere de arad (ceva cu S**) "infipt" intr-o masina gri. Din ce am vazut eu se pare ca masina a incercat sa schimbe sensul de mers, profitand de o "gaura" in parapetul despartitor. Motociclistului a ramas prins intre masina si morocicleta. Avarii prea mari nu pareau sa fie nici pe masina nici pe motocicleta. Mai multe detalii nu am, am incercat sa opresc dar nu am fost lasat de politie. Dumnezeu sa il odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan2011 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 no comment R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumygumy Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Hmm,a inceput deja... RIP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate