nimsocutt Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Salut,a cumparat cineva vreo ceva de pe site-ul asta?Daca da,is seriosi? piesescuter.eu Ma intereseaza o toba de aici http://www.piesescuter.eu/303,toba-esapament-gy6-racing-diametru-9cm.html Daca are cineva asemenea toba cumparata as vrea niste poze mai clare cu ea ca pe site e doar o miniatura. O zi buna. Editat Ianuarie 28, 2012 de nimsocutt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geoopsy Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 (editat) ...pana la urma, ai cumparat, de "aici"... ? Editat Februarie 6, 2012 de geoopsy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Februarie 7, 2012 Autor Share Postat Februarie 7, 2012 ...pana la urma, ai cumparat, de "aici"... ? Inca nu , astept sa fie un pic acceptabil afara ca acuma mi-ar ingheta mainile pe piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate