bill Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 daca a fost cineva dintre voi acolo, as vrea ceva detalii despre traseu, locatie,distractie. stiu ca perioada `grea` este la sfarsitul lunii iulie pana la mijlocul lunii august. am citit ceva pe fratele `goagle`, insa interesant ar fi opinia motociclistului. p.s.daca cumva s-a mai discutat, excuse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 daca a fost cineva dintre voi acolo, as vrea ceva detalii despre traseu, locatie,distractie. stiu ca perioada `grea` este la sfarsitul lunii iulie pana la mijlocul lunii august. am citit ceva pe fratele `goagle`, insa interesant ar fi opinia motociclistului. p.s.daca cumva s-a mai discutat, excuse! Intr`un timp chiar urmaream site`ul oficial al acestei locatii ... pentru imaginatia mea era un Ibiza 2 . Ce stiu de la cineva care a fost e ca la intrare si iesire din aeroport in acea zona au in locul indicatorului NO SMOKE PLEASE NO GUNS PLEASE. Mai multe nu stiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate