crysswald Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Salut! as avea si eu nevoie de un buson de rezervor pt un chopperash aprilia red rose 49 si eventual si o schema electrica a modelului de 49cc.0729680999 sau mess id crysswald sau...folosind forumul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 http://www.serviceaprilia.com/public/lum/index.asp?l=Red%20Rose%2050 descarca manuallul, si pe la sfarsit ar trebui sa fie instalatia electrica. In schimb cu busonul, nu stiu ce sa iti spun, cauta de la alte modele, poate se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Februarie 13, 2012 Autor Share Postat Februarie 13, 2012 ok, msi f mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Salut, avem diverse seturi: buson (cu sau fara contact) pe stoc. Trebuie doar sa ne faci o vizita la showroom cu el sau daca nu esti din Bucuresti sa-mi trimiti o poza. bafta, Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Februarie 13, 2012 Autor Share Postat Februarie 13, 2012 Sunt din Navodari Jud Ct si nu am cum sa ajung la voi insa, ca preferinta as vrea un buson fara cheie, cromat. caut si o poza imediat si incerc sa o sui pe site. http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Aprilia-Red-Rose-50-125-Fuel-Filler-Cap-AP8201244-/170732915945?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item27c0798ce9 cam asa ceva as vrea...nu stiu de la ce modele s-ar mai potrivi dar vad ca se potriveste si cel de dacie....ca si reper...numai ca e mai subtire un pic interiorul ala si nu vine chiar cum ar trebui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 se potrivesc alea de dacie. eu cand am avut red rose, din lipsa de bani si de timp de cautare am cumparat de la un magazin dacia un buson cu cheie pt dacia papuc- parca asa mi-au spus. si s-a potrivit perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysswald Postat Martie 30, 2012 Autor Share Postat Martie 30, 2012 Ok, rezolvit cu busonul, luat de la papuc, merge brici cu sau fara cheie...merge. Am ramas cu alta belea si anume pinionul de atac...cel mic...nu mai are dintisori si...scapa lantu(rau) si ar mai fi sonda de ulei...la fel, defecta. Daca are cineva...rog apelati. o729680999 sau mess id crysswald sau pe forum aici. Mersi frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate