Andrei_D Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Salutari! Caut si nu gasesc suportul motor indicat de sageata. Inca se fabrica nou unguresc/chinezesc dar ma feresc cat pot. Asadar, ma intereseaza acel suport sau ii iau pe amandoi daca va avantajeaza. Ma puteti contactia aici sau pe PM. Am scris si pe "Bursa comunistelor" dar anuntul s-a pierdut pe undeva prin spate. Multumesc! . . Nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Salutari! Caut si nu gasesc suportul motor indicat de sageata. Inca se fabrica nou unguresc/chinezesc dar ma feresc cat pot. Asadar, ma intereseaza acel suport sau ii iau pe amandoi daca va avantajeaza. Ma puteti contactia aici sau pe PM. Am scris si pe "Bursa comunistelor" dar anuntul s-a pierdut pe undeva prin spate. Multumesc! . . Nimeni nimic? eu am asa ceva original mz etz dar numai dac astepti pana ajung acas alfel nu am cum.sper ca intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Februarie 17, 2012 Autor Share Postat Februarie 17, 2012 Sigur ca astept. Ti-am trimis un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate