NarciusZ Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Exista un CB 1000r model 2010 cu o dauna serioasa la motor... Vreau sa ii sudez blocul motor si ma intrebam daca a mai sudat cineva asa ceva, daca tine sudura, fara scurgeri, prelingeri etc... Orice informatie e binevenita, sau contact. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 http://www.facebook.com/dinamita.b.custom?ref=ts Incerca ai ...cred ca o sa te rezolve..bafta:) 0722518718 Poftim si numaru daca nu ai cont pe facebook:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 eu am sudat doua motoare pana acum. unul la o ureche de prindere pe cadru iar al 2 lea fisura in fata cilindrului. functioneaza perfect ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Februarie 28, 2012 Autor Share Postat Februarie 28, 2012 S-a rezolvat, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate