edivkv Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 salut, vand un simson sport incomplet, lipsa la el ar fii urmatoarele piese -comenzi ghidon -robinetu de strange ghidonu -aripa fata -buson rezervor -statorul dinamului -platoul cu platina -toba cu cotul in poze apare fara sticla farului, dar este ,toate suruburile sunt din inox facute de proprietar in uzina, motorul se invarte , cutia schimba la rece, cadrul nu este stramb sau sudat am doar talonul motocicletei, si nu se stie daca sotia proprietarului a facut succesiunea si pentru moto un pret informativ ar fi 1500 ron neg. astept oferte aici sau pm sau telefon 0721437628 nu il vrea nimeni?, las ca am eu grija de el daca am ceva oferte bune si pt majoritatea pieselor il fac si bucati astept oferte pt piese pt a vedea daca pot sa il dau bucati si sa pot face si ceva cu banutii numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 salut, vand un simson sport incomplet, lipsa la el ar fii urmatoarele piese -comenzi ghidon -robinetu de strange ghidonu -aripa fata -buson rezervor -statorul dinamului -platoul cu platina -toba cu cotul in poze apare fara sticla farului, dar este ,toate suruburile sunt din inox facute de proprietar in uzina, motorul se invarte , cutia schimba la rece, cadrul nu este stramb sau sudat am doar talonul motocicletei, si nu se stie daca sotia proprietarului a facut succesiunea si pentru moto un pret informativ ar fi 1500 ron neg. astept oferte aici sau pm sau telefon 0721437628 nu il vrea nimeni?, las ca am eu grija de el daca am ceva oferte bune si pt majoritatea pieselor il fac si bucati astept oferte pt piese pt a vedea daca pot sa il dau bucati si sa pot face si ceva cu banutii numai bine Pacat de ea sa se dezmembreze, motocicleta aceasta mai merita o sansa sa supravietuiasca. Sunt sigur ca sacalii de abia asteapta dar eu zic sa nu te grabesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 pret pentru simson si un mz es 250 la pachet 1800 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 da motorul la simson e in regula ? adica are tot ce trebe in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 in afara de cele scrise mai sus ,nu ii lipseste nimic, adica statorul dinamului si platoul cu platina de la magnetou in afara de cele scrise mai sus ,nu ii lipseste nimic, adica statorul dinamului si platoul cu platina de la magnetou simsonul este deja vandut MZ ul ES 250 se dezmembreaza, preturile sunt negociabile si foarte avantajoase astept oferte din partea voastra cu piesele de care aveti nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate