stefan_bz Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Cum Buzaul inca se mai lupta cu zapada, aici ma refer evident la zona deluroasa ca cea montana are si mai mult de lupta, iar noi nu mai putem sta in casa ptr ca afara sunt deja 6-7 grade, am ochit un loc nu tocmai indepartat (vreo 140 km) unde aflasem deja ca mare parte din zapada s-a dus si cel putin mie unul imi atrasese de mult atentia - Mtii Macin. Asa ca am luat cap compas localitatea Greci de la poalele acestor munti, mai mici ce-i drept dar cu peisaj si relief caracteristic montan, unde am parcat si ne-am echipat cat am putut de repede cand am vazut ce ne asteapta. Superb, f multa piatra, fff tehnic, urcari destul de lungi ca sa ne lase fara suflu (datorita lipsei de antrenament nu de alta) - dif de nivel de 300-350 m, poteci inguste si iarasi multa, multa piatra - granit defapt. Da'... nu prea are rost sa va mai povestesc de peisaj si altele ca va puteti uita la poze: https://picasaweb.google.com/113590489348285522353/Macin10Martie2012# Cel putin eu unul, zic c-am inceput anul bine. Toate bune si un an fara incidente tuturor, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Sorry, that page was not found. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 nu merge linkul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 cred ca nu era selectat "public pe web" albumul. acum ar trebui sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 ba ce tari sunteti, foarte tare ideea, cum draqu de nu mi-a trecut prin cap locatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 interesant, bravo! cum e GG2012? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 ba ce tari sunteti, foarte tare ideea, cum draqu de nu mi-a trecut prin cap locatia asta poate d'asta http://www.parcmacin.ro/ am fost si eu acolo dar de parc am aflat dupa. oricum cred ca avem de traba in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate