the.maier Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Salutare... Mi-am luat o baterie noua (toplite), am introdus acidul, l-am lasat mai bine de o zi sa se 'aseze' si l-am conectat la un redresor Saito de 12v. Au trec 10 minute si s-a aprins butonul de (fertig/gata) dupa care s-a aprins becul de desulfatare. A ramas aproximativ 10 min si s=a stins dupa care a inceput sa arate din nou incarcare normala. Ce D-zeu inseamna asta, ce sa fac in continuare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 lasa l linistit la incarcat, nu se intampla nimic. e ok in mod normal nu ar mai fi avut nevoie de incarcare dar este faorte ok sa o faci ( eu am facut la fel si in curand o sa mi "incarc" bateria noua pe robot asa , ca sunt perfectionist ). ideea este sa mergi cu motorul cat mai mult ,. nu sa l folosesti in regim de "sofer de duminica" iar viata bateriei va fi..incredivbila ( personal recodrul este de 8 ani si ..numar inca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.maier Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 cate ore sa-l las ? lasa l linistit la incarcat, nu se intampla nimic. e ok in mod normal nu ar mai fi avut nevoie de incarcare dar este faorte ok sa o faci ( eu am facut la fel si in curand o sa mi "incarc" bateria noua pe robot asa , ca sunt perfectionist ). ideea este sa mergi cu motorul cat mai mult ,. nu sa l folosesti in regim de "sofer de duminica" iar viata bateriei va fi..incredivbila ( personal recodrul este de 8 ani si ..numar inca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 12 ore e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 (editat) cate ore sa-l las ? nu conteaza, daca incarcatorul are un bec sau ceva care sa spun " gata cu incarcarea, acum o tin "calda", pana atunic daca nu , lasa l 24 de ore ( oricum nu conteza cat il lasi , procedura in cazul acestor baterii nu prevede incarcarea suplimentara ) si eu sunt perfectionist, dar cum spuneam, nu conteaza, ideea e sa l "mergi" bafta si plimbari frmoase Editat Martie 11, 2012 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.maier Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 ms fain pt ajutor asfalt uscat si un sezon cat mai lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 12 ore e ok dragos - ai vazut ca cea noua e " un pic" mai inalta ca vechea...tot avem amadoi varadero. la tine ..cum e ?( vezi pozele mele ami jos) @ initiator - ce vezi pe baterie ca si paremetrii de incarcare se aplica cand bateria e " folosita" . nu cand este noua, dar nu strica sezon fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Salutare... Mi-am luat o baterie noua (toplite), am introdus acidul, l-am lasat mai bine de o zi sa se 'aseze' si l-am conectat la un redresor Saito de 12v. Au trec 10 minute si s-a aprins butonul de (fertig/gata) dupa care s-a aprins becul de desulfatare. A ramas aproximativ 10 min si s=a stins dupa care a inceput sa arate din nou incarcare normala. Ce D-zeu inseamna asta, ce sa fac in continuare ? nu era mai aimplu sa citesti instructiunile de folosire ale redresorului in plm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate