CRISTALL28 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 COPII...A INCEPUT SEZONUL...CEI DIN ZONA(SI NU NUMAI )...NE ORGANIZAM SI NOI LA O BERE FARA ALCOOL PE AICI PRIN ZONA?? eventual...sambata dupa masa...duminica...un drum la mare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Prea departe ... sa se mai incalzeasca un pic vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasy80 Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Weekendul asta nu cred..duminica am fost in Bassano ndel grappa..este un bar moto la intrare..m am oprit si am stat vre2 ore pe acolo..dar pana la jesolo...mai e de mers...cu toate ca suna tentant treaba cu marea..poate de 1 mai..sau dc nu mai devreme ne vedem la o berica ...dar daca aveti ganduri de iesit si cum esti din zona treviso..as mai iesi la o plimbare wekendul asta..pana la basssano nu e mult...ce zici cristall? si asa putem stabili si o urmatoare intalnire..poate in mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 ar fi super sa fim mai multi...tot la week endul asta ma gandeam si eu..dar ma uit afara si e friiiiiiig...deci azi nu ies sigur..poate maine se ma incalzeste..daca nu ne organizam pentru week endul viitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 Eu sincer sa fiu stau rau cu munca, si implicit cu banii. Ma abtin deocamdata de la iesiri mai lungi pana ma pun pe picioare, dar cu siguranta o sa ne vedem candva anul acesta, cu totii daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasy80 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 ar fi super sa fim mai multi...tot la week endul asta ma gandeam si eu..dar ma uit afara si e friiiiiiig...deci azi nu ies sigur..poate maine se ma incalzeste..daca nu ne organizam pentru week endul viitor... Am iesit astazi pe aproape...cam ceata si racoare pentru drumuri mai lungi...daca se anunta vreme buna weekendul viitor poate ne intalnim la o cafea mai pe la jumatatea drumului . Intre timp weekend placut si tinem legatura Eu sincer sa fiu stau rau cu munca, si implicit cu banii. Ma abtin deocamdata de la iesiri mai lungi pana ma pun pe picioare, dar cu siguranta o sa ne vedem candva anul acesta, cu totii daca se poate. Mario..poate mai spre la vara reusim sa facem o mica adunare...Bafta cu munca si sa te pui cat mai repede pe picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 cu banutii toti stam prost..ca altfel nu ne-am fi chinuit pe aici...e de inteles...poate vor veni vremuri mai bune...eu nu am iesit azi ca era frig..sotul meu nu avea chef de doua roti..asa ca am iesit pe 4 roti..poate o sa fie mai cald week endul viitor... maine mi se pare ca va fi cam ca astazi..deci..rece ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorutzu Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 (editat) Eu sincer sa fiu stau rau cu munca, si implicit cu banii. Ma abtin deocamdata de la iesiri mai lungi pana ma pun pe picioare, dar cu siguranta o sa ne vedem candva anul acesta, cu totii daca se poate. ar fi super daca ne-am putea vedea cu totii , abia astept Editat Aprilie 1, 2012 de dorutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amansioboss Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 sa i-mi spuneti si mie unde si cand va intalniti ca as veni si io dar sau nu lucrez duminica ca de obicei cam se lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 poi ..care ajunge primul la mare...posteaza aici...noi suntem liberi in week end...venim imediat...facem schimb de nr de tel pe privat..si ne vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Martie 11, 2014 Autor Share Postat Martie 11, 2014 a mai trecut un an....si iata-ne din nou la inceput de sezon...noi am facut deja cateva iesiri....voi?? pe aici prin zona nici un motociclist roman??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 la roma am facut mereu iesiri frumoase.cand o sa am ocazia sa vin prin zona ta te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nichiforov Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Salutare fratilor!!!!Sunt nou pe aici.Locuiesc lângă San Doná di Piave.Poate reusim sa facem ceva pe doua roti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Aprilie 26, 2015 Autor Share Postat Aprilie 26, 2015 salut...nu esti chiar departe de noi...noi suntem la villorba...poate reusim sa ne intalnim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Iunie 7, 2015 Autor Share Postat Iunie 7, 2015 Salutare fratilor!!!!Sunt nou pe aici.Locuiesc lângă San Doná di Piave.Poate reusim sa facem ceva pe doua roti.... hei lasa-mi un nr de tel in privat sau aici..cum vrei...chiar am fost la mare sapt trecuta ...poate data viitoare ne auzim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 As da si eu o fuga la mare ... ca s-a mai incalzit vremea. Dar probabil in timpul saptamanii, eu lucrez si in week-end uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate