rieju Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Salut. Mi s-au rupt prezoanele de la toba si nu mai sta prinsa de blocul motor. Am intrebat pe la vreo 2-3 magazine si mi-au spus ca nu si nici nu aduc . Am gasitpe ebay insa dureaza 1-2 saptamani. Asadar unde stiti ca as putea gasi aceste prezoane in Bucuresti/Buzau ?!?! (sau pe vreun site) Scuterul este un Rieju Toreo 50 cu motor chinezesc 139 QMB Am atasat si poza cu ele ( poz.28) Editat Martie 21, 2012 de rieju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 si ce, nu poti pune niste suruburi normale si gata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju Postat Martie 21, 2012 Autor Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Presupune un drum de aprox 15-20km la garaj sa le scot si sa le masor , apoi sa ma intorc iar sa cumpar suruburile si apoi sa ma duc sa le montez(aprox 30-40km).Voiam sa le cumpar si sa le pun direct . Nici nu stiu ce dimensiune si ce filet au (daca e normal sau invers) Editat Martie 21, 2012 de rieju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 pai atunci cumpara cateva suruburi de la piata, ia-le din ochi. doua de 6, doua de sapte...n-or fi o avere. trebuie sa se potriveasca...crezi ca eu mai am originalele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate