alex22_xxx Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Are careva dontre posesorii de K1200r cric central pe motorul lui? Parca as incerca sa confectionez unul (defapt sa modific unul existent de la alta marca) si mi-ar prinde bine ceva poze si niste masuratori. Multumesc anticipat! Editat Martie 25, 2012 de alex22_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Are careva dontre posesorii de K1200r cric central pe motorul lui? Parca as incerca sa confectionez unul (defapt sa modific unul existent de la alta marca) si mi-ar prinde bine ceva poze si niste masuratori. Multumesc anticipat! Daca poti sa-l potrivesti pe cel de k1200rs il am cu suporti cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Are careva dontre posesorii de K1200r cric central pe motorul lui? Parca as incerca sa confectionez unul (defapt sa modific unul existent de la alta marca) si mi-ar prinde bine ceva poze si niste masuratori. Multumesc anticipat! o sa arate ca un fund frumusetea aia de moto ia stander fata si spate. cel mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 Daca poti sa-l potrivesti pe cel de k1200rs il am cu suporti cu tot tocmai de aia aveam nevoie de nicte dimensiuni ale suportului original,pt a vedea ce pot adapta acolo! o sa arate ca un fund frumusetea aia de moto ia stander fata si spate. cel mai bine Daca nu interfereaza cu scutul de aluminiu montat nu vad de ce ar arata "ca un fund"! Plus de asta scopul acestuia ar fi ca motocicleta sa stea cat mai in siguranta "in teren" nu in garaj! Am vazut foarte multe motoare cazute de pe cricul lateral,de pe central,personal,niciunul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate