Azamfirei Alexandru Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Mopedul?!?!)Nici la misto nu ii iesea atat de tare gluma. Editat Martie 25, 2012 de Azamfirei Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Mopedul?!?!)Nici la misto nu ii iesea atat de tare gluma. A uitat sa specifice ca se poate conduce fara permis =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 A uitat sa specifice ca se poate conduce fara permis =))) Buna asta!!)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Si eu spun la motociclete ... "mobra" ... sau "bicicleta". E o poanta .... acum hai ... facem topice .. ca si asa ne plictisim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Bogdane! Iar ai aparut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Si eu spun la motociclete ... "mobra" ... sau "bicicleta". E o poanta .... acum hai ... facem topice .. ca si asa ne plictisim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Bogdane! Iar ai aparut? Nu scapa lumea de mine asa usor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 Si eu spun la motociclete ... "mobra" ... sau "bicicleta". E o poanta .... acum hai ... facem topice .. ca si asa ne plictisim. Nu e scris deloc "ironic" si nici nu am facut un topic la plictiseala,dupa cum observi titlul scrie clar "sa zambim putin" si mie chiar mi s-a parut amuzant, daca tu ai un simt al umorului mai greu de strapuns este problema ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate