Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Exista pe aici motociclisti care muncesc in weekend? De ex eu lucrez vinerea sambata si lunea ... si cam pierd toate plecarile de weekend! Sunt motociclisti pe aici care si-o ard in plimbari in cursul saptamanii? marti , miercuri joi? Poate facem o brigada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Si eu mai ies ocazional in timpul saptamanii ori pe curbe ori macar pe amckart. Ar fi salutar(cuvant foarte la moda acum) un topic dedicat iesirilor de week-days. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 28, 2012 Autor Share Postat Martie 28, 2012 Si eu mai ies ocazional in timpul saptamanii ori pe curbe ori macar pe amckart. Ar fi salutar(cuvant foarte la moda acum) un topic dedicat iesirilor de week-days. Eu ce mi-o mai incerc cu duminica..nu dorm cand vin acasa si ies cu niste tovarasi la plimbari (mai mult prin afara) dar ma deprima ziua de duminica...seara ajung acasa lat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate