s-kidu' Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 caut 2 arcuri spate pentru ij....nu stiu ce diametru interior au, poate imi spune cineva...daca ma poate ajuta cineva i-as multumi 1000 ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sco. Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 caut 2 arcuri spate pentru ij....nu stiu ce diametru interior au, poate imi spune cineva...daca ma poate ajuta cineva i-as multumi 1000 ani.... o buna idee ar fi sa mentionezi si ce neam de ij ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 2, 2012 Autor Share Postat Aprilie 2, 2012 ....ma intereseaza doar arcurile cromate...indiferent de model....s-au pus si pe planeta 5 si pe jupiter 4, 5 deci....imi trebuie doar arcurile cat despre ij....am avut cu ani in urma jupiter 4... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Kidule, ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate