Danikon Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Salutare scuteristi de pretutindeni Sant nou venit pe acest site , posed un scuter peugeot looxor 50 cc 2002 Am o problema cu setarea kilometrajului digital in sensul ca nu stiu cum se seteaza nu detin manual de utilizare Nu stiu de ce nu inregistreaza distanta parcursa desi acul vitezometrului functioneaza Va multumesc frumos pentru ajutor Asfalt uscat va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 dupa cate presupun eu, asa si trebuie sa fie. sa mearga fara sa inregistreze km parcursi, tocmai sa ramana kilometrajul mic, sa poata vinde scuterul cu km mai putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Aprilie 20, 2012 Autor Share Postat Aprilie 20, 2012 Am discutat la o reprezentanta peugeot parerea lor este ca bordul este defect nu au spus din ce cauza Cum pot delimita un scuter peugeot looxer 50 cc merge cu 50 km/h si vreau sa stiu unde sant limitatoarele Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate