ioneld Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Un atas de vanzare , salvat azi de la pieire . Pret 250 lei .....lipsuri : roata , scaun si tampoanele de prindere a barcii de cadru . Asigur si transport pe distante scurte cca 100 km , contracost si cu plata in avans doar merg si la distante mai lungi dar nu se merita transportu ca este scumpa benzina Atasul se afla in Chitila-Ilfov , relatii la 0740376555 Facem reduceri la atas acum de sarbatori ca ma impiedic de el prin curte . Sariti cu oferte Se adauga si cealalta barca verde la 100 lei sau impreuna 300 lei . S-au vandut se poate inchide . Multumesc Editat Aprilie 8, 2012 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 daca au plecat la baia mare,inseamna ca a avut efect link-ul pus in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 daca au plecat la baia mare,inseamna ca a avut efect link-ul pus in alta parte Asa este , acolo au plecat aseara cu un tir , omu vrea sa faca ceva remorca gen BOB dublu pentru un snowmobil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 omu vrea sa faca ceva remorca gen BOB dublu pentru un snowmobil . omu mie mi-a spus ca vrea sa faca o sanie mai traznita pt.fiisu care o sa participe la Serbarile Zapezii.sub barca de atas ca-i pune 2 skiuri.cand am auzit la ce-i trebuie,nu i-am dat nimic.dupa socoteala mea,pana acu a cumparat 2 barci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 omu vrea sa faca ceva remorca gen BOB dublu pentru un snowmobil . omu mie mi-a spus ca vrea sa faca o sanie mai traznita pt.fiisu care o sa participe la Serbarile Zapezii.sub barca de atas ca-i pune 2 skiuri.cand am auzit la ce-i trebuie,nu i-am dat nimic.dupa socoteala mea,pana acu a cumparat 2 barci Bravo. Ca in curand cred ca o sa dezmembram cam tot ce exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate