Sari la conținut

Graham Jarvis demo show la SMAEB


Postări Recomandate

Graham Jarvis demo show pentru Academia Hard Enduro Piatra Neamț la SMAEB

Riderul care a câÂştigat toate competițiile importante de hard-enduro din lume vine pe 21 aprilie la BucureÂşti pentru un demo show realizat de Academia Hard Enduro Piatra Neamț la Salonul de Motociclete Accesorii Âşi Echipamente BucureÂşti. În show-ul programat la ora 13.00 în incinta Romaero Băneasa – locația S.M.A.E.B., Grahama Jarvis le va demonstra fanilor că pentru hard-enduro este necesar să ai cunoÂştințe de trial.

Clubul sportiv Zen World Extreme organizator al Hard Enduro Piatra Neamț, cupă de hard-enduro ce se desfăÂşoară în luna septembrie în Piatra Neamț, îÂşi doreÂşte să dezvolte enduro-ul în această parte a României, iar cea mai importantă acțiune din 2012 este deschiderea Academiei Hard Enduro Piatra Neamț.

Proiectul include atât cursuri de pregătire la care pot participa pasionați ai enduro-ului indiferent de nivelul cunoÂştințelor pe care le au în domeniu, cât Âşi tururi pentru cei care vor să se bucure de aventură.

Unul dintre instructorii Academiei Hard Enduro Piatra Neamț este Âşi Graham Jarvis pilotul britanic urmând să vină în România de fiecare dată când programul competițional îi permite.

Pe 21 aprilie ora 13:00 în incinta S.M.A.E.B, utilizând minitraseul de trial creionat la Romaero Băneasa, Graham Jarvis le va arăta pasionaților de sporturi cu motor de ce anume ai nevoie ca să parcurgi cele mai dificile trasee din lume.

 

Graham Jarvis

Pilot oficial al constructorului Husaberg, Graham Jarvis a câÂştigat în ultimii ani toate competițiile importante de hard-enduro (extreme enduro) trecându-Âşi în palmares inclusiv două victorii la Red Bull Romaniacs. Înainte să se îndrepte către enduro extrem, a fost pilot de trial în circuitul mondial.

Sezonul trecut (2011) a câÂştigat: Tough One (UK), Hells Gate (Italia), Red Bull Romaniacs (România), Red Bull Sea to Sky (Turcia), Roof of Africa (Africa de Sud). Iar în 2012 s-a impus deja la Tough One Âşi Red Bull City Scramble (Noua Zeelandă).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...