foxbat Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Tipic, de primavara. Weekendul asta n -am ajuns ca eram prea plin de Kawasaki Drink dar atunci de vremea tine cu noi, ooooobzor. Am vazut preturi mistocute ( ma rog, acolo oricum sunt ok preturile )~ 15 - 25 e / dubla / noapte. cine mai doreste cine mai pofteste nu mai am XX deci nu alerg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$I$U Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) suna interesant Cati km sunt? Editat Aprilie 17, 2012 de $I$U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 of topic da saptamana asta la sfarsit nu ne inmuiem si noi oasele? asta ca tot nu am apucat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 17, 2012 Autor Share Postat Aprilie 17, 2012 pai e smaeb-ul si apoi gata, 1 mai la mine n-ar mai fi loc ...sorry a, da si sa stii ca eu am apucat un pic, in mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 AÂş cam vrea să merg Âşi eu. Când e plecarea? Când e întoarcera? Care este traseul? Prin Silistra sau prin Russe? Dă Âşi tu detalii mai multe să afle lumea ce Âşi cum... În altă ordine de idei, cam ce te gândeÂşti să mai faci. Programul include Âşi plimbări în împrejurimi? Adică, într-una din zile, ar merge Âşi o fugă scurtă pâna la Sinemorets? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 18, 2012 Autor Share Postat Aprilie 18, 2012 stii bine ca da:) da la toate sinemorets ?pai drumul ala a fost facut pt varadero si 1150r m am razgandit am fauct o rezervare ( 100 e 4 nopti camera ) , la Sveti Vlas si ca sa mai schimb ruta : http://maps.google.com/maps?saddr=Bucharest,+Romania&daddr=Sveti+Vlas,+Nesebar,+Bulgaria&hl=en&sll=42.713723,27.759018&sspn=0.152615,0.308647&geocode=Fc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFT_CiwId65CnASndmvGPdCCkQDFgjA3NFKAACg&oq=bucharest&mra=ls&t=m&z=8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 suna tentant , cand este plecarea? sa vad ce rezolv cu munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 pana la urma c&e, ceva? vb maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 29, 2012 Autor Share Postat Aprilie 29, 2012 nu stiu daca ajung maine, probleme la servici. dar o tura mica tot bag .. plecarea e vineri , 27 , nu siu acum ora traseul e mai sus o vreme de vis marea aproape buna de baie sac sac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate