Vittore Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 BRAN ! BULZ ! LANDSCAPE ! SLOWMOTION ! one day trip ! Sambata , ora 9 .00 , Petrom McDonalds Iuliu Maniu ne intoarcem pe unde-om vrea fiecare sau in grup . eu si Dan1954 mergem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanlts Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) BRAN ! BULZ ! LANDSCAPE ! SLOWMOTION ! one day trip ! Sambata , ora 9 .00 , Petrom McDonalds Iuliu Maniu ne intoarcem pe unde-om vrea fiecare sau in grup . eu si Dan1954 mergem . Daca vreti sa mergeti de la Predeal la Rasnov spre Bran pe Paraul Rece sa stiti ca pana la intrare in Parau sunt portiuni on care se lucreaza Editat Aprilie 27, 2012 de stefanlts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 27, 2012 Autor Share Postat Aprilie 27, 2012 merci , mergem pe A1 apoi Dragoslavele , Moeciu , Bran , Poiana , Brasov , Sacele , Cheia , Valeni , Ploiesti , Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Drum bun! Sa scrieti si voi la intoarcere starea drumului (in special intre Pitesti si Bran) ca sunt interesant de o plimbarica in curand pe acelasi traseu. Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Aprilie 28, 2012 Autor Share Postat Aprilie 28, 2012 PUSCARIE !!! dupa ce faci dreapta spre Mioveni si apoi Campulung zici ca a fost razboi p-acolo ! cu enduro te scoti ! dupa Dragoslavele e ok , pe Paraul rece ( asa ne-am intors pana la urma ) se lucreaza la 2 podete si sunt 2 semafoare aproape de iesirea spre Predeal . drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate