Lutzifer Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Duminica pe data de 6.Mai.2012 am facut o iesire moto la Cetatea Siria din Jud. Arad. ÂŞiria se afla la 28 km de Arad, cetatea e situata la o altutudine de 496 m . Excursia pe Blog - Lutzifer.TransALP.ro Intalnirea a fost la Billa din Micalaca, de unde am facut cateva mici cumparaturi. Ajunsi la Siria, am urcat spre cetate. Aproape de ea am oprit in padure la o masuta de lemn unde am facut si un foc sa frigem carnaciorii ce i-am cumparat. Dupa ce am mancat, ne-am dus sa facem cateva poze la cetate. Dupa toate astea am zis ca nu ne mai intoarcem pe drumul pe care am urcat, fiind foarte rau… iti scutura creierii. Am mers prin padure, aproximativ 4-5 km pana langa Manastirea Feredeu. Am coborat pe acolo, fiind asfaltat drumul. Le-am facut o vizita si celor care erau la iarba verde la Baile Lopova, dupa care directia spre casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Fain, ca de obicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 Fain, ca de obicei Scurta, dar placuta Mersi! in loc de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate