Adrian M Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salutari prieteni. Dupa ca am pierdut piesa asta de 2 ori, a doua oara mia fost furata am ramas cu nervii la pamant. Are cineva de vanzare cauciucul ala de sub busonu de la rezervor de piaggio si ? E defapt un plastic ornamental. Am incarcat pentru voi si o poza. Ma intereseaza ceea ce e in cerc. Are cineva ? caut si nu gasesc nicaieri. Daca da si ma poate ajuta cineva ma poate suna la 0726 26 83 18 - ADI.Sau sa trimita un mesaj privat aici. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Vrei sa spui "buson de benzina"? Fii mai coerent, si da poza nu chiar, asa in detaliu... ce moped e asta? Pedalant? Esti di 2007 pe forum... spune... explica Da mai multe detalii... Sau poate ai un "dusman", ce-ti vrea raul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 pai nu busonul, omul a spus clar ca e ornament de plastic de sub buson! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate