LoloDDD Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Salutare tuturor Am achizitionat o alarma Phatom Spy M800i (urmatorul model: http://www.alarme-moto.ro/alarma-moto-pager.html). Ma puteti ajuta cu montarea acestuia pe un BMW GS 650 din 2004? Din cate am vazut mai sunt forumisti cu asemenea alarme montate pe moto .... Sunt din judetul Mures dar student la Cluj asa ca orice ajutor din ambele judete este bine venit! Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Salutare tuturor Am achizitionat o alarma Phatom Spy M800i Uite-ti schema electrica, incearca singur daca nu are cine sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoloDDD Postat Mai 17, 2012 Autor Share Postat Mai 17, 2012 S-a rezolvat ! Multumesc mult Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate