Fluture Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Salutare, As vrea sa stiu si eu unde pot gasi simeringuri pentru BMW F650 in Bucuresti si cine mi le poate inlocui (profi, ca asa si eu stiu sa desfac suruburi). As mai vrea si pe cineva sa se uite la schimbatorul meu de viteze, e putin indoit si nu prea imi place zgomotul pe care-l face cand bag a-I-a. Thanks, Bogdan PS. E relativ urgent pentru ca as vrea sa plec cu motorul la mare, de 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 toate motoarele fac zgomot cand le bagi in viteza intai. stai linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fluture Postat Aprilie 28, 2004 Autor Share Postat Aprilie 28, 2004 toate motoarele fac zgomot cand le bagi in viteza intai. stai linistit. Thanks Zahei. Dar acum problema cea mai stringenta sunt simeringurile... pe care nu le am Cred ca pana la urma ma voi intoarce la Automobile Bavaria. Aia iti iau bani mai multi, da' macar nu-ti promit ca-ti aduc piese si dupa aia te lasa cu motorul in garaj... Asa ca, la mare va veti "delecta" fara mine... Have fun, Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate