ioneld Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Vand atas Jupiter 3 , atasul este original si arata destul de bine , nu mai are parbrizu care se vede in foto .... pret 100 euro sau 450 ron , mai multe info la 0740376555 sau PM aici , se poate vedea si lua din Chitila Jud. Ilfov .Pretul este fix cu atat l-am cumparat eu {sa nu mai zic si de transport} pentru cineva din Austria care intre timp s-a razgandit reparandu-si atasul pe care il avea deja . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 6, 2012 Autor Share Postat Octombrie 6, 2012 Vand atas Jupiter 3 , atasul este original si arata destul de bine , nu mai are parbrizu care se vede in foto .... pret 100 euro sau 450 ron , mai multe info la 0740376555 sau PM aici , se poate vedea si lua din Chitila Jud. Ilfov .Pretul este fix cu atat l-am cumparat eu {sa nu mai zic si de transport} pentru cineva din Austria care intre timp s-a razgandit reparandu-si atasul pe care il avea deja . Valabil . Inca valabil ..... facem si reducere 400 lei acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 14, 2012 Autor Share Postat Decembrie 14, 2012 Valabil . Atasul sa vandut se poate inchide . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate