Vittore Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Parcare km 20 , A2 , la ora 9 am plecat , inainte de Constanta , pe la Nazarcea , se face un drum la stanga , asfaltat proaspat , amanunte pe harti , bors de peste , chestii d-astea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_30 Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) Vin si eu ...sper sa aibe si altceva in afara de peste ..... Totusi niste hamsii parca as papa . Parcare km 20 , A2 , la ora 9 am plecat , inainte de Constanta , pe la Nazarcea , se face un drum la stanga , asfaltat proaspat , amanunte pe harti , bors de peste , chestii d-astea . Editat Iunie 1, 2012 de Bogdan_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) Oooo, sa aveti drum bun baieti Daca nu eram sambata de noapte la servici veneam si eu cu voi Editat Iunie 1, 2012 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Parcare km 20 , A2 , la ora 9 am plecat , inainte de Constanta , pe la Nazarcea , se face un drum la stanga , asfaltat proaspat , amanunte pe harti , bors de peste , chestii d-astea . Foarte tare. Mi-ar fi placut sa pot venii, dar data asta ma sare. Drum bun baieti, salutati marea din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 salutam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 O poza ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Iunie 2, 2012 Autor Share Postat Iunie 2, 2012 vazut placut mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate