magarusulmarius Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 soare, marea calduta, plaja, mancare buna , baie in mare si in piscina, motoreta merge bine,,,relaxare totala traseul buc - ct - vama veche - kavarna cea mai ciudata senzatie a fost cand am inotat in larg in mare,,,simteam ca ceva este in neregula si ca trebuie sa ies din apa am iesit, am scos camera si am filmat un delfin (erau 2 delfini adulti care se jucau in apa, am reusit sa surprind doar unul) cred ca m-au monitorizat tot timpul cat am fost in apa, cred ca ma c...m pe mine de frica daca aparea o dihanie neagra langa mine delfinul se vede in filmuletu pe care l-am facut : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 10, 2012 Autor Share Postat Iunie 10, 2012 soare, marea calduta, plaja, mancare buna , baie in mare si in piscina, motoreta merge bine,,,relaxare totala traseul buc - ct - vama veche - kavarna cea mai ciudata senzatie a fost cand am inotat in larg in mare,,,simteam ca ceva este in neregula si ca trebuie sa ies din apa am iesit, am scos camera si am filmat un delfin (erau 2 delfini adulti care se jucau in apa, am reusit sa surprind doar unul) cred ca m-au monitorizat tot timpul cat am fost in apa, cred ca ma c...m pe mine de frica daca aparea o dihanie neagra langa mine delfinul se vede in filmuletu pe care l-am facut : ciudat,,,eu am copiat http ul de la fimuletu din kavarna si apare ceva diferit, stie cineva care este greseala ? todea , multumesc , pai cum ai facut ? sau ce am facut eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 (editat) fi ti ar sarpele dracu se mai duce la kavarna ce bine de tine eu am fost pe fuga la mare ca azi treb sa fiu in pitesti decat sa o arzi in vama de 10 ori mai ok in kavarna parcari ok de moto? cazare scor??? sa traiesti Editat Iunie 10, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 10, 2012 Autor Share Postat Iunie 10, 2012 era un serpisor mic dar dihania neagra din mare avea cam 2m lungime eu am stat la un hotel Sunshine Pearl hotel, la 5 km de Kavarna, echivalentul a 80 ron dubla, cu mic dejun inclus si cu acces la piscina aceea din filmulet, piscina aflata cam la 100m de hotel loc parcare umbrit din fata hotelului plaja de langa hotel loc pt mic dejun hotel vila romana, 70 leva dubla, mic dejun inclus, AC, frigider, chiuveta, plita electrica, acces piscina, rac in navod la plaja Kranevo celebritati rock in Kavarna sculpturi pe faleza din Balcik loc de joaca la vila romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 ciudat,,,eu am copiat http ul de la fimuletu din kavarna si apare ceva diferit, stie cineva care este greseala ? todea , multumesc , pai cum ai facut ? sau ce am facut eu ? probabil ai dat copy gresit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Pana si delfinii se duc la bulgari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate