mihai.farcus Postat Iulie 8, 2012 Autor Share Postat Iulie 8, 2012 (editat) Poate sa zgarcit si la ulei ca la gume uleiul a fost Motul 10w 40 iar "gumele" se comporta f bine (parerea mea) si apropos ... sa se scrie cu cratima s-a zgarcit (ziceam si eu ) speram sa te intorci si sa postezi ca ai rezolvat problema >< nu am avut ce sa spun, am preferat sa mai astept putin si sa vad daca problema revine pentru ca acum schimba toate treptele Editat Iulie 8, 2012 de mihai.farcus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Care este cel mai fiabil model de R6? Eu am 2001 si am avut destule probleme(cilindru crapat si altele...) Aici vad ca spuneti si de modelul dupa 2006 Vreau sa cumpar ceva mai nou .....dar ce ce an? :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.farcus Postat Iulie 8, 2012 Autor Share Postat Iulie 8, 2012 Pentru ca aici vorbesc despre motorul meu, inca nu am identificat probleme majore iar motorul are cativa ani. Deoarece nu toata lumea de pe forum citeste acest topic, poate intr-unul separat isi pot da cu parerea mai multi despre modelele mai noi Nu am experienta pe alte motoare dar ti-l recomand eu sunt multumit cu ce am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate