tamas_09 Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Are cineva de pe forum/din tara? Nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 ?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 inca nu si-a mai cumparat nimeni asa ceva se pare ca esti unicat ! ia da-mi un pm daca ai volanta de gpz aia cu doua semne de scanteie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 inca nu si-a mai cumparat nimeni asa ceva se pare ca esti unicat ! ia da-mi un pm daca ai volanta de gpz aia cu doua semne de scanteie Motorul apartine unui prieten.Are nevoie de bobina de inductie.Speram sa mai dau de vre-un posesor pe aici... Nu am volanta decat stator de GPZ.Si alte maruntisuri... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 pai ce are asa special bobina aia, fa-i o poza ca poate potriveste altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate