mady_sme Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 salut . imi da cu apa afara pe la buson ... nu stiu ce sa-i mai fac , ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Ai pus prea multa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Ai pus apa!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mady_sme Postat Iunie 28, 2012 Autor Share Postat Iunie 28, 2012 nu am pus prea multa... am pus la nivel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Cred ca va trebui sa schimbi busonul, cu altul nou. Imbatranesc garniturile, tu il desfaci sa pui apa dar cand il pui la loc garniturile nu mai iau forma noii pozitii. Nu iti umple si vasul de expansiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mady_sme Postat Iulie 2, 2012 Autor Share Postat Iulie 2, 2012 am rezolvat problema era de la garnituri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate