BlackDriverR Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Salut baieti , astazi vreau sa va arat "tocatoarea mea de bani" , ceea ce am reusit sa-i fac la o aprilia RS de 50 (partea estetica) . Vreau sa va dati cu parerea , sa imi spuneti cum a iesit , si ce ar mai trebuii sa-i fac. Asfalt uscat va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Ai putea sa bagi bani in consumabile de calitate si cat mai multi km . Nu iti arunca finantele pe semnale si alte chestii ce tin de look deoarece nu iti vei recupera investitia la vanzare si in scurt timp vei vrea ceva mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the hunter Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Salut baieti , astazi vreau sa va arat "tocatoarea mea de bani" , ceea ce am reusit sa-i fac la o aprilia RS de 50 (partea estetica) . Vreau sa va dati cu parerea , sa imi spuneti cum a iesit , si ce ar mai trebuii sa-i fac. Asfalt uscat va doresc. salut frumusica "bestia" imi place ca ai cauciuc lat pe spate...imi lasi un pm cu dimensiunea te rog? ca am un honda nsr 50 si e cam ingust cel de pe spate la mine,... in rest imi place parerea mea ca ar da bine un negru mat toata fara stikare fara nimic negru mat si dupa niste stikare de la monster pe rezervor sau pe carene lateral ...eu asa am facut-o pe a mea uitate la honda nsr50 e un topic mai jos de al tau si parerea mea ca da bn bn negru mat ,...acum fiecare dupa gusturile sale ..cert e ca trb sa ai faci ceva cu aparatoarea aia fatza galbenu ala da urat raaaau.... si mai lasa-mi in pm te rog dimensiunea pinionului o diagonala cat e el de lat....ms mult de tot stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cahor Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 da i sa sara .....da i blaaaannaaaaaaaaaaa:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDriverR Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 salut frumusica "bestia" imi place ca ai cauciuc lat pe spate...imi lasi un pm cu dimensiunea te rog? ca am un honda nsr 50 si e cam ingust cel de pe spate la mine,... in rest imi place parerea mea ca ar da bine un negru mat toata fara stikare fara nimic negru mat si dupa niste stikare de la monster pe rezervor sau pe carene lateral ...eu asa am facut-o pe a mea uitate la honda nsr50 e un topic mai jos de al tau si parerea mea ca da bn bn negru mat ,...acum fiecare dupa gusturile sale ..cert e ca trb sa ai faci ceva cu aparatoarea aia fatza galbenu ala da urat raaaau.... si mai lasa-mi in pm te rog dimensiunea pinionului o diagonala cat e el de lat....ms mult de tot stima am cauciucul de 150. Tu probabil il ai de 110 , asa il aveam si eu. da i sa sara .....da i blaaaannaaaaaaaaaaa:))) ii dau , ii dau :xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiborg Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 Uite o sugestie .... asa am avut-o eu.....insa cel mai bun sfat?......vinde-o si i-ati motor serios.......NU SE COMPARA!!!!!(rs-u de 50 jucarie......pentru 15-16 ani si cam atat) ti-am atasat doua fotografii pentru exemplificare de imagine.....in ultima poza vezi transformarea finala a rs-ului de 50... (intr-un VFR de 800..he he)...BAFTA CU TRANSFORMAREA!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackDriverR Postat Iulie 7, 2012 Autor Share Postat Iulie 7, 2012 Uite o sugestie .... asa am avut-o eu.....insa cel mai bun sfat?......vinde-o si i-ati motor serios.......NU SE COMPARA!!!!!(rs-u de 50 jucarie......pentru 15-16 ani si cam atat) ti-am atasat doua fotografii pentru exemplificare de imagine.....in ultima poza vezi transformarea finala a rs-ului de 50... (intr-un VFR de 800..he he)...BAFTA CU TRANSFORMAREA!!!!!!!!!!!!!!!! huh, asta da transformare. Momentan nu am cum , am doar 17 ani.. Vreau sa incep viata cu un zxr 400 , am auzit ca e bun la incepatori .. dar mai intai as vrea sa dau la schimb jucaria asta pe un 125 .. 1 an de zile merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate