SPASMO Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Buna ziua domnilor! Am si eu nevoie de niste piese de minsk pentru a reconditiona unul. Eu am o lista mai lunga de piese necesare, dar as vrea mai intai un cauciuc fata de minsk si apoi dupa ce ii fac o evaluare minutioasa revin cu ala lista. E cineva care m-ar putea ajuta cu asta? Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Cu 1000 lei iti vand eu unul inmatriculat stare mai mult decat buna si il ti pe al tau ca opiese...ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Buna ziua domnilor! Am si eu nevoie de niste piese de minsk pentru a reconditiona unul. Multam fain! Cutie de viteze+pedala schimbator viteze, am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Buna ziua domnilor! Am si eu nevoie de niste piese de minsk pentru a reconditiona unul. Eu am o lista mai lunga de piese necesare, dar as vrea mai intai un cauciuc fata de minsk si apoi dupa ce ii fac o evaluare minutioasa revin cu ala lista. E cineva care m-ar putea ajuta cu asta? Multam fain! ia legatura cu dani tunki el ii tata rusoaicelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPASMO Postat Iulie 17, 2012 Autor Share Postat Iulie 17, 2012 De stimabilul Dany nu reusec sa dau pe e-mail, iar alt mijloc de al contacta nu am, cred ca o fi in concediu ceva! Cat despre oferta domnului de la Brasov, o sa ma mai gandesc, dar eu vreau sa ii fac un face-lift la al meu. ''sa il cresc'' eu. Dar,ma mai gandesc, ideea e ca eu sunt din Iasi, si ma gandesc si la transport! ( desi il pot plimba cu trenul) Multam oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Ai o poza in PM iar varianta cu trenul chiar o poti lua in considerare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 De stimabilul Dany nu reusec sa dau pe e-mail, iar alt mijloc de al contacta nu am, cred ca o fi in concediu ceva! Cat despre oferta domnului de la Brasov, o sa ma mai gandesc, dar eu vreau sa ii fac un face-lift la al meu. ''sa il cresc'' eu. Dar,ma mai gandesc, ideea e ca eu sunt din Iasi, si ma gandesc si la transport! ( desi il pot plimba cu trenul) Multam oricum! uite ai aici nr lui stimabilul :0740848790 suna l si vorbeste cu dansul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate