rove Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Vand m72-ul din fotografii,este demontat pt vopsit. Pe langa motocicleta care se vede i-am cumparat:ambielaj nou rusesc,pistoane cu cilindrii ,aprindere,cauciucuri noi haidenau(1300 lei-4 buc),sigle rezervor,cutie viteza k750,roata de rezerva pt atas,capacele de la chiulasa fara urechi rupte,set garniturietc. Atasul are tabla in stare f buna. Pretul este cel de achizitie,adica 1000 euro fix,piesele de multe sute de euro pe care le-am bagat in el sunt bonus pt. colectionarul care il va lua. Probabil ca valabilitatea anuntului va fi de max o luna. L-am luat in evidenta la primarie pe numele meu,are acte de bmw 750. tel:0721044446 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 S-a dat? Inchidem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat August 7, 2012 Autor Share Postat August 7, 2012 S-a dat,se poate inchide,multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 Perfect, apare el curand la vanzare, "reconditionat" cel mai probabil..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate