yobogdan_dbr Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salutare! Am un Kawasaki zzr400, an 98'. Ieri mi s-a rupt una dintre urechiusele de la mansonul de acceleratie care tin cablurile tur si retur ale acceleratiei ! Am tot cautat pe net dar nu am gasit set de mansoane (ceva asemanator cu ce am avut pana acum). v-as fi recunoscator daca m-ati putea indruma spre un magazin ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Salutare! Am un Kawasaki zzr400, an 98'. Ieri mi s-a rupt una dintre urechiusele de la mansonul de acceleratie care tin cablurile tur si retur ale acceleratiei ! Am tot cautat pe net dar nu am gasit set de mansoane (ceva asemanator cu ce am avut pana acum). v-as fi recunoscator daca m-ati putea indruma spre un magazin ceva ! Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Intamplator pe la first-bike vazusem asa ceva, ar trebui sa se potriveasca. Imi sarise in ochi, nu de alta, dar tocmai scosesem si eu mansonul ala ca sa gresez cablurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate