Sharky66 Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 (editat) Salut, am de vopsit un rezervor.. cine se ocupa sa-mi lase si mie un PM cu un pret orientativ (vopsit culoarea galben, fara modele sau mai stiu eu ce) Rezervorul a fost vopsit deja dar inainte de a se usca complet a fost acoperit cu o carpa si sa matuit in cateva locuri. Presupun ca trebuie dat putin cu smirghelul pe zonele matuite si dat un strat de vopsea pe tot rezervorul.. atat Deci astept PM Vazand ca nu prea sunt vopsitori pe aici... sunt deschis si catre o colantare, se ocupa careva? Editat August 9, 2012 de Sharky66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 in cealalta subsectiune de la service, adica aici /index.php?/forum/216-oferte-de-service-in-romania/ Bafta PS: daca nu e matuit rau, se da doar cu smirghel (ud) si apoi un strat de lac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate