catala2k Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Salutare tuturor, Va urmaresc de ceva ani din modul "guest", dar abia zilele astea am reusit sa-mi fac un cont. Am permis moto doar de doi ani si ktm-ul de mai jos tot de atunci. Am putin peste 6.000 km, pe doua roti, si doar doua trante minore fara avarii personale sau materiale. Toate cele bune, Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mascotaionut Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Salut Catalin. Am si eu cateva intrebari si as fi foarte bucuros sa ai timp sa raspunzi la ele despre motocicleta ta ktm 690 sm. ok sa incepem : 1 cat consuma in oras si afara. 2 ai probleme cu bordu ( nu mai afiseaza ) . 3 de cat timp o ai ce revizie ai facut la ea. 4 ce vrei sa mai modifici la ea. 5 cum se descurca in oras. Iubesc modelu asta si vreau sa aflu mai multe despre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catala2k Postat August 25, 2012 Autor Share Postat August 25, 2012 (editat) @mascotaionut 1 - consumul este asemanator si oras si in afara, in medie cu un plin de benzina, 10-11litri, reusesc sa fac intre 180 si 200 km 2 - nu am probleme cu bordul 3 - reviziile normale pentru schimbul de ulei si pe garantie pompa de injectie (motorul e inca in garantie pana in septembrie 2012) 4 - rim stripes ce va aduce un plus de putere , serios vorbind, probabil un filtru de aer sport (kn) si evacuarea dar nu prea curand si intr-un viitor mai indepartat sper sa se transforme in una din suratele ei mai mari 990adventure / 990 smt sau poate chiar intr-un r1200gsa 5 - foarte bine, asta a fost si motivul pentru care am ales supermoto, merg mai mult in Bucuresti (casa - servici), iar in afara, pana acum am doar 1.500 km, nu e prea confortabila pe drumurile lungi si drepte, dar cum apar curbele apare si zambetu pe fata. Editat August 25, 2012 de catala2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate