andrey_832 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Ce stiti despre aceasta motocicleta? Exista posesori in Romania? Am gasit una intr-o stare nu foarte buna, dar informatii gasesc putine pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 sal am si eu un emw dar cu ceva combinatii de bmw r 35 /index.php?/topic/83978-poze-1/page__st__130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Pai pune o poza,sa ne dam cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 Are lipsa capacul din fata si cred ca seile nu sunt originale. Au stanta ifa si cred ca sunt de pe un mz, cel putin asa aveam pe un mz rt 125. Pompa de ulei e stricata dar reparabila(cuvintele posesorului). Am sa pun si niste poze zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate