Gimy Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Sambata as vrea sa ma duc sa vad cum se mai dau baietii din CNVC pe noul traseu de langa Campulung. Plecat dimineata, intors seara. Daca suna interesant pentru cineva astept un semn pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) CNVC? traseu nou? mai multe detalii? sigur sunt interesati..daca stiu despre ce e vorba Editat August 29, 2012 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 (editat) Campionatul National de Viteza in Coasta (conserve) Traseul este de 3 km, la 5-6 km de Campulung - Leresti-Voina, proaspat asfaltat cu fonduri europene Cine a mai fost cel putin o data la astfel de concursuri stie despre ce vorbesc Editat August 29, 2012 de Gimy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iordachegbrl Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Salut , Parintii mei locuiesc in zona si traseul este destul de spectaculos , asfaltul este de buna calitate si este foarte placuta o tura pana la coada lacului , sa aveti grija in schimb la nisip in curbe , Campulungul are deja experienta in ceea ce priveste VTM-ul care se organizeaza de obicei pe Mateias (Campulung-Rucar) deci spectacolul ar trebui sa fie garantat , Vineri ma duc la concert la RHCP dar daca apuc , mi-ar placea sa dau o tura cu voi ! Inca un sfat , sau mai bine zis o parere personala , decat sa va ia plictiseala pe autostrada pana la Pitesti si apoi sa mergeti pe un drum prostut pana la C -lung puteti incerca sa mergeti pe Targoviste , drumul pana la Targoviste este foarte bun (aveti grija la radare ) iar dupa Targoviste drumul devine virajat , asfalt decent si aveti si cu 20 km mai putin decat pe Pitesti , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat August 30, 2012 Autor Share Postat August 30, 2012 Multumesc Iordache pentru sfaturi. Ideea cu Targoviste mi se pare foarte buna, daca soseaua Targoviste-Campulung nu este foarte degradata. Si eu merg vineri la concert, asa ca nu voi pleca foarte de dimineata, probabil pe la un 9-9.30 Asa ca cine doreste cine pofteste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iordachegbrl Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Salut Cand am scris prima data trebuie sa recunosc , nu eram convins ca o sa vin , Am aflat intre timp ca mai este si Campionatul national de parapanta care se desfasoara in Stoenesti ( 15 km de Campulung pe ruta Targoviste -Clung ) si cred ca si asta ar mai fi un eveniment interesant de vazut , Ca informatii generale ambele evenimente au loc Sambata si Duminica, la VTM se inchide traseul in fiecare dimineata la 08:00 si daca nu ma insel se mai deschide odata pe la 12:00 si apoi dupa 14:00 cand se termina concursul , In ceea se priveste Aampionatul de parapanta , poate fi vizionat din Stoenesti (Aterizare ) sau pentru fericitii enduristi , din varful Priseaca de unde se decoleaza, In ceea e priveste drumul pe Targoviste , nu este un asfalt foarte bun , dar parerea mea ca cel de la Pitesti este mult mai prost ... Am facut drumul asta de mai mute ori cu Naked-uri si nu mi se pare un drum prea prost . Probabil ca eu o sa raman pana Duminica dar daca vrei sa mergem impreuna pe la 9 mi-ar face placere , poate se mai strange ceva lume pana Sambata dimineata , Bafta , Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 eu am venit azi din zona Leresti - lacul Rausor, am stat 2 zile prin zona comfirm ce spune Iordache in privinta drumului, mai bine este pe varianta campulung - targoviste - buc, sunt zone foarte placute ochiului, starea drumului mai ok la dus am mers buc - pitesti - campulung, dar intre campulung si pitesti drumul este f aglomerat si prost hai ssa bag si niste poze, sa nu mai deschid alt topic lacul Raushor, la baraj lacul raushor langa cabana voina lacul, vedere de pe drum pe aici se va desfasura raliul,,,am facut traseul leresti - cabana voina de 3 ori, super traseu, asfaltul perfect, turnat anul trecut banner din zona unde vin gratargii de sb si dum, langa cabana voina pe pe drumul forestier catre cabana Cuca lac catre cab cuca cabana voina, aici se termina asfaltul perfect si incepe forestierul catre cabana Cuca la coada lacului rausor cabana cerbului, sala de mese, 70 ron dubla, intre Leresti si Pojorata,foarte curat, zona linistita, curte pt moto, recomand,,,0722789126 Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat August 31, 2012 Autor Share Postat August 31, 2012 Marius, ce pofta de plecat mi-ai facut cu pozele astea Noroc ca mai este putin pana maine. Abia astept sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate