motolouis Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 La sfarsitul lunii iunie am organizat a doua excursie cu elevii, de data aceasta ne-am indreptat catre munte. Avand in vedere ca in a doua excursie din 2012 vor fi multi incepatori, am ales un traseu mai scurt. Bucuresti, Predeal, Piriul Rece, Bran. Incepatorii (au fost persoane care isi luasera permisul miercuri, cu 4 zile inainte de excursie)s-au descurcat excelent pentru primul lor drum mai lung de 100 km. In total au fost 360 km dus intors. Conditiile de cazare si mancare au fost cele mai bune de pana acum. Domnul Eugen, gazda noastra, ne-a pregatit un weekend minunat cu oaie la gratar, plimbare cu caii, nelipsitul foc de tabara si cantecele la chitara, iar pentru a isi pastra "conditia fizica" pe langa mancarea din belsug, baietii au incins o partida de fotbal. Unii au fost in dezavantaj cand marcau spre poarta . Va multumim si va dorim drumuri frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 felicitari pt ex,mi se pare ca sunteti "prea organizati " felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Ce familie frumoasa! Felicitari. Un exemplu de urmat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Asteptam pozele de la urmatoarea excursie (hint, hint, hehe) felicitari pt ex,mi se pare ca sunteti "prea organizati " felicitari Nah, stii ce bine e sa fie o masina in spate, cu o remorca moto? daca se strica ceva nu se rupe grupul si nici nu se sta in drum. Se urca moto pe platforma si aia e - se face la destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 te cred,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Bravo, ma bucur ca organizati evenimente de genul asta si mai ales cu incepatori care au cel mai mult nevoie de astfel de drumuri si pot profita de experienta celorlalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate