ACHIMOTO Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 In 10 septembrie , dorim sa plecam la o tura cu destinatia Grecia !!! Vreau sa intru in Serbia pe la Drobeta , dupa care sa merg pana la lacul Ohrid in Macedonia . Acolo campare si relaxare cateva zile ! -- Dupa care in Grecia pe insula Levkata , unde stam vreo 5 - 7 zile , si bobinam cu motocicleta toata insula !!! -- Urmatorul punct , Meteroa si manastirile , urmeaza statiune Platamonas pe coasta de est a GR , si iar pauza de relax . -- Dupa care dam viteza pana in Serbia la Niska Banja , unde iarasi inoptam ! -- Si urmatoarea zi cu lacrimi in ochi ne intoarcem acasa .....la munca )) CEVA PROPUNERI DE VIZITAT PE TRASEU ??? -- merita sa deviem sa vedem ceva frumos in zona ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 Frumos , mai multe detalii, eventual un traseu in google maps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 1346245849[/url]' post='3216697']In 10 septembrie , dorim sa plecam la o tura cu destinatia Grecia !!! Vreau sa intru in Serbia pe la Drobeta , dupa care sa merg pana la lacul Ohrid in Macedonia . Acolo campare si relaxare cateva zile ! -- Dupa care in Grecia pe insula Levkata , unde stam vreo 5 - 7 zile , si bobinam cu motocicleta toata insula !!! -- Urmatorul punct , Meteroa si manastirile , urmeaza statiune Platamonas pe coasta de est a GR , si iar pauza de relax . -- Dupa care dam viteza pana in Serbia la Niska Banja , unde iarasi inoptam ! -- Si urmatoarea zi cu lacrimi in ochi ne intoarcem acasa .....la munca )) CEVA PROPUNERI DE VIZITAT PE TRASEU ??? -- merita sa deviem sa vedem ceva frumos in zona ??? suna ma pentru lefkadaam stat acolo 10 zile in iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 anachime nu i fair baga acilea tot nu " pe telefon" ca poate vor si altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 (editat) 1346263538[/url]' post='3216907']anachime nu i fair baga acilea tot nu " pe telefon" ca poate vor si altii tu esti loco ma poti scoate la o bere..... sa vezi un pic din lefkada eu unul in locatia asta mi as face luna de miere piscina proprie... sa tot faci prostii toata vila doar pentru 2 persoane si o insula superba Editat August 29, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 Cat de frumos,vreau si eu sa fac un drum aici nu stiam ca Lefkada este asa frumoasa,anul tecut am facut Corfu,dar parca aici este si mai frumos.lasa si tu pe pm detalii despre casuta ,pret-locatie.un link de unde se poate inchiria respectiva etc,merci. tu esti loco ma poti scoate la o bere..... sa vezi un pic din lefkada eu unul in locatia asta mi as face luna de miere piscina proprie... sa tot faci prostii toata vila doar pentru 2 persoane si o insula superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 (editat) Cat de frumos,vreau si eu sa fac un drum aici nu stiam ca Lefkada este asa frumoasa,anul tecut am facut Corfu,dar parca aici este si mai frumos.lasa si tu pe pm detalii despre casuta ,pret-locatie.un link de unde se poate inchiria respectiva etc,merci. http://www.lefkada-villas.com/ am luat standard vila la 100 euro/noapte are un dormitor mare, baie bucatarie open si living la parter si la mansarda 2 paturi full echipata si piscina ta superba amplasare pe varf de munte iar plaje......................... vis si nebunie nu stii la care sa te duci uite si o harta sunt distante destul de mari intre cazare si plaje dar pe niste drumuri de nu mai te saturi de curbe Editat August 30, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 30, 2012 Share Postat August 30, 2012 tu esti loco ma poti scoate la o bere..... sa vezi un pic din lefkada eu unul in locatia asta mi as face luna de miere piscina proprie... sa tot faci prostii toata vila doar pentru 2 persoane si o insula superba e clart te ai insurat ))) nu vreau sa ma ganesc la cum e piscina aia..dupa ce ai fost tu acolo . ai bgat si bmw-ul in ea ? super poze, berea te asteapta de maine intr o saptamana in Bg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 In 10 septembrie , dorim sa plecam la o tura cu destinatia Grecia !!! Vreau sa intru in Serbia pe la Drobeta , dupa care sa merg pana la lacul Ohrid in Macedonia . Acolo campare si relaxare cateva zile ! -- Dupa care in Grecia pe insula Levkata , unde stam vreo 5 - 7 zile , si bobinam cu motocicleta toata insula !!! -- Urmatorul punct , Meteroa si manastirile , urmeaza statiune Platamonas pe coasta de est a GR , si iar pauza de relax . -- Dupa care dam viteza pana in Serbia la Niska Banja , unde iarasi inoptam ! -- Si urmatoarea zi cu lacrimi in ochi ne intoarcem acasa .....la munca )) CEVA PROPUNERI DE VIZITAT PE TRASEU ??? -- merita sa deviem sa vedem ceva frumos in zona ??? grasule daca nu ai batut in cuie platamonas mergi in bratul shidonia la vurvuru merita din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 2, 2012 Autor Share Postat Septembrie 2, 2012 grasule daca nu ai batut in cuie platamonas mergi in bratul shidonia la vurvuru merita din plin Merci de ponturi unde vine bratul Shidonia ? sau locul Vurvuru de care spui ??? Banuiesc ca undeva pe tarmul estic al GR , dar nu il gasesc exact ???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Merci de ponturi unde vine bratul Shidonia ? sau locul Vurvuru de care spui ??? Banuiesc ca undeva pe tarmul estic al GR , dar nu il gasesc exact ???!!! cand ai o harta in mana suna ma o sa cam tot fii pe drumurimai bine vezi mai putine locuri daca e luna de miere ...e mai bine sa fii seara odihnit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate