StreetFight Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 ASTEPT OFERTE PT MOTOR CZ 175 DIN 1961.DOAR MOTORUL,SA FIE IN STARE DE FUNCTIONARE CU TOT CU APRINDERE,COMPLET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 am ceva dar nu intruneste toate conditiile puse de tine pun o poza cu el binenteles ca si celelalte componente sunt de vanzare la preturi ff mici tel 0721437628 edi numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 (editat) Am facut pozele. Ala de 175 cm, lipseste aprindere. Luni sau martie, ma duc sa verific daca e blocat sau nu. Dar cred ca am unul separat. Si ma am inca un motor de CZ cred. Trebuie sa le caut. ASTEPT OFERTE PT MOTOR CZ 175 DIN 1961.DOAR MOTORUL,SA FIE IN STARE DE FUNCTIONARE CU TOT CU APRINDERE,COMPLET Editat Septembrie 23, 2012 de fureteur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Vrei un ambielaj nou sau second hand ? Din puncte de vedere meu, orice ambielaj de ocazie, trebuie fi refacut chiar daca pare bun. un ambielaj bun de cz 175 m-ar interesa si pe mine,ma anunti daca gasesti cumva unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StreetFight Postat Octombrie 31, 2012 Autor Share Postat Octombrie 31, 2012 (editat) sal.ma intereseaza motorul din cluj k ii distanta mai mica,vreau si aprindere ,tot la el,si sa sune bine,na poti sa zici un pret? daca imi convine chiar poate trag o fuga si il si punem sus pe motor,le ai cu mecanica in domeniul asta? un nr de telefon? Editat Octombrie 31, 2012 de StreetFight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sven Hinka Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Am facut pozele. Ala de 175 cm, lipseste aprindere. Luni sau martie, ma duc sa verific daca e blocat sau nu. Dar cred ca am unul separat. Si ma am inca un motor de CZ cred. Trebuie sa le caut. Dai piese de pe CZ-ul din poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate