blue_led Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) http://www.fim-isde-live.info Click pe Day2 Mani la E3, restul ( Lucian, Romeo, Alex, Marton) la E2 Romania la World Trophy Editat Septembrie 25, 2012 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Romeo e la E1!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Mea culpa, scriam pe un telefon si nu m-am uitat decit la clasarile lui Mani si Lucian. Serviciul web este excelent, chiar acum cind scriu apar date in "Special test 3", ... nemtii astia ! Late Update: Baietii au urcat 2 locuri ajungind pe locul 20 din 24 Cu mai multa concentrare pot ajunge pe 18 Hai ai nostrii !! Editat Septembrie 26, 2012 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) am furat si eu pozne de pe net!! cum arata un paddock amarat...si baietii nostri ! ZIUA 1 ZIUA 2 Editat Septembrie 26, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) Au urcat pe 19. Clasarea Belgiei este gresita, corect sunt pe 16. Ca sa urcam pe 18 trebuie sa fie mai rapizi cu o ora fata de Islanda. Mai sus este foarte greu de ajuns, decalajul creste la 2h 35' LE: am "furat" si eu o poza din galeria lui Lucian, © Calendarul Curselor LE2 : Am cerut lamuriri in legatira cu Belgia . Au 2 piloti abandonati si din acest motiv sunt pe locul 19 ( ziua 5 ) . Deci suntem pe 18 pe bune . Hai Romania ! Editat Septembrie 28, 2012 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 ziua 3 ziua 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Octombrie 2, 2012 Autor Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Nici o reactie ? Nu stiu altii cum sunt dar eu sunt tare mindru de ei. Felicitari pentru realizare, baieti! Editat Octombrie 2, 2012 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate