sinner2406 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Am si eu o mica problema...mi s-a stricat senzorul de la acceleratie la suzuki gs500f din 2004..stiti unde as putea gasi unul? < TPS - throttle sensor position> cica asa ii zice de fapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 destul de greu se strica tpsul.sigur nu ai alte probleme....contact imperfect,cablu intrerupt,? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinner2406 Postat Octombrie 21, 2012 Autor Share Postat Octombrie 21, 2012 dap...nu sunt alte probleme...toate au fost verificate,si totusi nu mergea..mai mult ca sigur avea probleme de cand l-am luat...in cele din urma a fost verificat si tps-ul si de acolo vine problema...simptomele:consum marit combustibil,dezacelerarea e lenta,intreruperi in acceleratie s.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Ti-am trimis mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate